Bu sene ikincisi düzenlenen Maraton Masters Kış Kupası 28-29 Aralık tarihlerinde Özdere'de gerçekleşti. 118 sporcunun katıldığı yarışlarda 1,5Km, 3Km ve takım takip yarışları olmak üzere toplam 3 farklı kategoride yarışlar yüzüldü. Kulübümüz bu yarışlarda toplam 10 sporcu ile temsil edildi.

Müsabakalar ilk gün yüzülen 1,5Km'lik yarışla başladı. Sporcumuz Timuçin Gülaç hem genel klasmanda hem de kendi yaş grubu olan 45-49 yaş kategorisinde 2. olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Bir diğer sporcumuz Çetin Çetiner ise 35-39 kategorisinde 2. olarak parkuru tamamlamayı başardı. 50-54 yaş sporcumuz Kerem Erten de 23:11'lik derecesiyle yaş grubunda gümüş madalyanın sahibi oldu. 

1,5Km kadınlar kategorisinde mücadele eden sporcumuz Pınar Arpınar Avşar hem kadınlar genel klasmanda hem de kendi yaş grubunda 1. olarak kürsüye çıkmayı başardı.

İkinci gün yüzülen 3Km'lik parkurda mücadele eden sporcumuz Mert Acun genel klasman 1.'si olarak altın madalyanın sahibi oldu. Aynı parkurda yarışan 35-39 yaş grubu sporcumuz Fırat Karaatlı 2., Çetin Çetiner ise 4. olarak müsabakaları tamamladılar. 

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen takım takip yarışlarında sporcularımız 3 farklı takımla kulübümüzü temsil etti. 

Çetin Çetiner, İpek Öztosun ve Mert Acun'dan oluşan EFSANE GÖZTEPE takımımız R1 kategorisinde 1. olurken;
Kerem Erten, Begüm Feran ve Rahmi Karakaş'tan oluşan GÖZ-GÖZ GÖZTEPE isimli takımımız aynı kategoriyi 3. olarak tamamlamayı başardı.
Timuçin Gülaç, Pınar Arpınar Avşar ve Gökhan İnce'den oluşan TAM 35 GÖZTEPE takımımız ise R2 kategorisinde 1. olarak kürsüyü kimseye bırakmadı. 

Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.