87 Yıllık mazisinde binlerce yelkenci yetiştirmiş ve sayısız başarılara imza atmış Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubemiz yüzlerce yelkencisi ile beraber Urla’ya dönüyor. Urla Belediyesi’nin açmış olduğu arazi kiralama ihalesine Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı ile katılan Yelken Şubemiz ihaleyi kazanarak Urla’ya döndü.

Urla İskele bölgesine 5 dakikalık mesafe de Kum Denizi Plajına yürüme mesafesinde yer alan arazi 29.08.2024 tarihi itibariyle Yelken Şubemize teslim edildi. En hızlı şekilde yerleşimi yapılarak faaliyete geçecek tesisimizde Göztepe’mizle ve yelken ile tanışan çocuklarımız Urla körfezini gelincik tarlasına çevirecek.

Kulübü’müzün her tesisinde ana amacı olan şehrine değer katma ilkesi sebebiyle bir yaşam merkezi olarak planlanan Göztepe Spor Kulübü Yelken Merkezi’nin arazisi 29.08.2024 tarihinde Urla Belediyesi tarafından Yelken Şubemize teslim edildi.

2028 Olimpiyatlarını kendisine hedef belirleyen şubemiz hızlıca çalışmalara başlayarak Ekim/2024 ayında tesisimizi işler hale getirmeyi hedeflemektedir.

Göztepe Spor Kulübü,
Göztepe Spor ve Eğitim Vakfı, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi olarak tesisimizin yeniden Urla ilçesine kazandırılmasında destek veren;

Urla Belediye Başkanı Sn. Selçuk Balkan başta olmak üzere Urla Belediyesi çalışanlarına,

Her zaman gücünü ve desteğini hissettiğimiz Onursal Başkanımız Sn. Mehmet Sepil’e teşekkürü bir borç biliriz.