Yelken şubemizin 2021 yılı sponsorluk lansmanı Gürsel Aksel Stadyumu'nda gerçekleşti. Lansmanda Başkanımız Mehmet Sepil ve Yelken Şube Başkanımız Hakan Yenigün'ün yanı sıra şube sponsorlarımızdan FibroSan yöneticisi İdil Bayar, Orvital Organik yöneticisi Muharrem Doğan, Jotun yöneticisi Aydın Orhan, Smy Grup Epoksi yöneticisi Savaş Canakay, Kiğılı’yı temsilen Gülören Tunca ve Ağanlar Tersanesi’ni temsilen Derya Yenigün yer aldı.

Lansmanda konuşan Yelken Şube Başkanımız Hakan Yenigün "Tarihinde Türkiye'nin ilk uluslararası başarılarını, derecelerini, Türkiye şampiyonluklarını barındıran Yelken Şubemiz son 5 yılda yeni başarılar ve dünya dereceleri ile iyi bir noktaya gelmiş durumda. Çok daha farklı bir ivmeyle yeni bir rotaya doğru ilerliyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan, yelkenlerimizi dolduran tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Başkanımız Mehmet Sepil ise "Şube Başkanımız Hakan'ın da ifade ettiği gibi yelken bizim en eski amatör branşlarımızdan. Ben şahsen yelken şubemizin tarihini yakından bilen ve bunu çok yakından yaşayan bir kişi olarak karşınızdayım. Türkiye'de şu an amatör branş sayısı olarak en fazla amatör branşa sahip kulüplerden biriyiz, 19 tane amatör branşımız var. Yakın gelecekte yelken şubemizden de önemli başarılar bekliyoruz. Bu noktada ise sponsorların varlığı çok önemli. Onlar biliyorum ki bu işi gönülden yapıyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların verdiği destek gibi diğer özellikle İzmir ama aynı zamanda ulusal firmaların da bu tarz amatör branşlara desteklerinin sürmesini diliyorum. Yelken şubemize olan desteklerinden ötürü bugün burada olan tüm sponsorlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.