Son yıllarda tekrar eski günlerine dönüp, hem Türkiye'de hem de yurt dışında aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Göztepe Yelken Şubesi, sportif başarısını yazları yaklaşık 300 kursiyerle optimist fabrikası gibi yoğun çalışmasından alıyor. 

Bu yoğun çalışma kışın daha da bir hız kazanırken dışarıdan da mali destek ve sponsor bulmaya başladı. İZKA'dan aldığı destekten sonra sponsorlarından Çetmen Mobilya desteği ile de sporcu desteği sağladı ve bu sene Türkiye dereceleri ve Avrupa derecelerinin yanında en son olarak Hong Kong'ta yapılan Asya Şampiyonası'nda 6.'lık getirdi.

Amatör branşlardaki sponsor desteğinin önemine değinen yelken şube başkanı Hakan Yenigün, oluşturulan sağlam yapının kendi ayakları üzerinde durarak en üst noktalara ulaşması ve sportif başarının uluslararası seviyeye gelmesi için elini taşın altına koyan tüm destekçilerimizle beraber bir aile olduklarını belirtirken Çetmen Mobilya ile birlikte hem Urla'daki yelken tesisimizde hem de Teos Marina'daki Göztepe Yat Kulübümüzde çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Çetmen Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çetmen'i yat kulüpte ağırlayan Başkanımız Mehmet Sepil ve yelken şube yönetim kurulu üyeleri, desteklerinden dolayı Çetmen'e plaket verdiler.

Desteklerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirten Ömer Çetmen, amatör branşların gençlerin doğru yönde hayatlarını çizmeleri için en ideal yol olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirtti.