Triatlon sporcularımız Çetin Çetiner ve Begüm Feran, Pazar günü gerçekleşecek ve final yarışı olan Kuşadası Etabı hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Başarılı bir sezonun sonuna geldiğimizi ifade eden Çetin Çetiner "2016 Triatlon sezonunun son yarışı 25 Eylül Pazar günü Kuşadası'nda gerçekleşecek. 2016 yılında federasyon tarafından belirlenen 5 yarışın sonuncusu olduğu için koşulan 4 yarışın pastası diyebiliriz bu etaba. Bu sezona Mayıs ayında Antalya etabı ile başladık ardından İznik, Eğirdir, İstanbul ve Kuşadası ile tamamlıyoruz. Şu anda 16 erkek takımı arasında 2. sıradayız, bayanlarda ise lider konumundayız. Final yarışı olması sebebiyle diğer yarışlardan puanlama olarak da daha farklı bir yarış olacak. Diğer 4 yarış 9000 tam puan üzerinden koşulurken final yarışı ise 9500 tam puan üzerinden koşulacak. Bu aradaki 500 puanlık fark Kuşadası etabını bizim için önemli kılıyor bu yüzden çok daha iyi hazırlandık bu etaba. Pazar günü dereceler elde ederek Göztepe armasını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
Sporcumuz Begüm Feran ise "Takım arkadaşlarım ile birlikte sezonda bulunan 5 yarışın 4'ünü verimli bir şekilde tamamladık. Pazar günü Kuşadası'nda gerçekleşecek final yarışının ardından bayanlarda 1. olarak sezonu tamamlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın bizi desteklemesi çok önemli, Kuşadası'nda olan tüm taraftarlarımızı Pazar günü yarışa bekliyoruz." dedi.