Izmir Milletvekilleri Sayin Hamza Dag, Sayin Mahmut Atilla Kaya ve Baskanimiz Sayin Mehmet Sepil, Göztepe'miz için yapilacak yeni stada iliskin son detaylari görüsmek adina Ankara’da ziyaretlerde bulundu.

Ilk olarak sabah saatlerinde Izmir Milletvekilleri Hamza Dag, Mahmut Atilla Kaya, Baskanimiz Mehmet Sepil ve Gençlik ve Spor Bakani Sayin Akif Çagatay Kiliç’i makaminda ziyaret ettiler. Ziyarette SGM Genel Müdür Yardimcisi Sayin Dursun Türk de yer aldi.  Gençlik ve Spor Bakani Sayin Akif Çagatay Kiliç’a Gürsel Aksel Tesisleri’ne yapilacak olan stada iliskin asamalar hakkinda bilgi verildi.

Saat 19:30’da Izmir Milletvekilleri Hamza Dag, Mahmut Atilla Kaya, TOKI Baskani Ergün Turan, Baskanimiz Mehmet Sepil ve Stadin Mimari Bünyamin Derman Çankaya Köskü’nde Basbakan Sayin Binali Yildirim’in konugu oldular. Gerçeklesen ziyarette heyet, Basbakan Sayin Binali Yildirim’a Göztepe Stadi’nin yapim süreci ile ilgili detayli bilgi paylasiminda bulundu.

Gerçeklesen görüsmelerin ardindan Baskanimiz Mehmet Sepil; “1949’dan bu yana Göztepe’mize hizmet veren Gürsel Aksel Tesisleri Göztepe’nin yeni basarilarina ev sahipligi yapmak üzere stat haline geliyor. Izmir’in en degerli alanlarindan biri olan Gürsel Aksel Tesisleri’ne yapilacak olan stat sadece ayda iki gün kullanilan bir yer degil 365 gün çevrede oturan halka hizmet veren bir yasam alani olacaktir. Göztepe 2018-2019 sezonunu yeni stadinda oynayacaktir.  Izmirli Basbakanimiz stat projemizin tüm asamalarini yakindan takip ederek bugünlere gelinmesinde en büyük paya sahibi olmus ve konuyla çok yakindan ilgilenerek ciddi enerji harcamistir. Zor günlerden geçen ülkemizin yogun gündeminde bizlere vakit ayirdigi için Degerli Basbakanimiz Sayin Binali Yildirim’a ve Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Akif Çagatay Kiliç’a çok tesekkür ediyorum.” dedi.
 
Yapimina baslanacak olan 20.000 kapasiteli stat tam anlamiyla 365 gün yasayan bir mekan olacak. Içerisinde 2 katli otopark, halka açik spor alanlari, müze, idari alanlar, fitness merkezi, sosyal alanlar, çocuk eglence merkezleri ve kulübe gelir getirici ticari alanlar yer alacak olan stat ile ilgili detayli bilgiler önümüzdeki günlerde Izmir kamuoyu ile paylasilacak.